Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

З вини уже колишнього міліціонера у Світловодському районі незаконно покарали 8 громадян

Фото: obozrevatel.com11 червня прокуратура області порушила кримінальну справу відносно старшого оперуповноваженого Світловодського МВ УМВС в області за фактом службового підроблення та зловживання службовим становищем при притягненні громадян до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.366. ч.3 ст.364 КК України.
Працівник міліції, з метою нарощування статистичних показників у роботі, до протоколів про адміністративні правопорушення вносив недостовірні дані про скоєння місцевими жителями адмінправопорушень.
^ Реклама ^

У подальшому ці протоколи та постанови направлялись на розгляд Світловодського міськрайонного суду. Адміністративні справи розглядались без участі "правопорушників" оскільки до матеріалів справи долучалась заява про нібито побажання громадян розглядати справу за їх відсутності. Суд виносив рішення про накладення на громадян адміністративних стягнень у вигляді штрафу та попередження.

У такий спосіб горе-правоохоронцем незаконно притягнуто до адміністративної відповідальності 8 громадян.

З метою поновлення прав громадян прокуратурою буде опротестовано усі незаконні рішення суду про притягнення цих людей до адміністративної відповідальності.

Правоохоронець уже звільнений з органів внутрішніх справ.

У справі триває слідство.

Новини Кіровоградщини
Фото: obozrevatel.com

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top