Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Економіка

Віктор Король: "Бізнесмени повинні робити свій внесок у ремонт доріг"

Віктор КорольВіктор Король15 травня, паралельно з початком ремонтних робіт по вулиці Б.Хмельницького у Світловодську, розпочався ремонт дорожнього покриття і на вулицях Власівки. Причому, не за рахунок бюджетних коштів, а за власної ініціативи та фінансування приватного підприємства "Віктор і К".
Як зазначив в інтерв’ю міським журналістам його директор Віктор Король, підприємство вже третій рік поспіль вкладає кошти в ремонт дорожнього покриття, ремонтуючи по 5-6 кілометрів автошляхів селища щороку.
^ Реклама ^

Крім того, в минулому році — ПП "Віктор і К" відгукнулось на заклик міського голови Юрія Котенка і перерахувало ще й на ремонт світловодських міських доріг 50 тис. грн. В цьому році — знову продовжили добру справу щодо приведення до ладу автошляхів Власівки.
"Ми працюємо з 24 країнами світу, в тому числі наразі налагоджуємо поставки нашої продукції до країн Африки, на наше підприємство приїздить транспорт, і нам просто соромно за стан наших доріг, адже, в нас не дороги, а лише напрямки, — говорить Віктор Король. — Це безвихідна ситуація, адже ремонтувати дороги треба. І якщо держава не виділяє кошти — бізнесмени самі повинні робити свій, хоча б невеличкий внесок в ремонт доріг. Наше підприємство це робить."

Віктор Король: "Бізнесмени повинні робити свій внесок у ремонт доріг"В цьому році підприємство "Віктор і К" запланувало відремонтувати 5 кілометрів Власівських автошляхів, в т. ч. по вулицях Праці та Першотравневій, на виїзді з Власівки на Кременчук до повороту на Михайленки та від ВАТ "Світловодський завод теплоізоляційних та будівельних матеріалів" до РК "Мастер".

Олена ЄРУНОВА,
Ігор КОТЛЯРОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top