П’ятниця, 19 квітня 2024
Кримінал

Три години вистачило злодію аби винести з будинку коштовності на "кругленьку" суму

Ілюстрація: Latur, https://illustrators.ru/illustrations/393881Ілюстрація: Latur, https://illustrators.ru/illustrations/393881Світловодський МВ УМВС України інформує про злочини та пригоди, що стались у січні. Деякі з них вже вдалося розкрити, як-то кажуть, "по гарячих слідах", над іншими робота триває...
В новорічні свята дехто відпочивав, а дехто — збирав металобрухт, і не просто збирав, а цупив з дачних ділянок. Світловодець І. на свою дачу, яка знаходиться в садовому товаристві "Жемчужина", не навідувався лише 5 днів, з 30 грудня по 3 січня, але цього часу вистачило для злодіїв, аби вкрасти 65 м металевих труб системи водопостачання. Засмучений господар відразу ж зателефонував до чергової частини.


Ще більш не пощастило громадянину У. 4 січня з його будинку викрали чимало виробів із золота: ланцюжки, обручки, сережки, браслет, набір ложок з позолотою, а ще — хутряну шубу та гроші, і все це в період часу з 17:00 до 20:30. Поки господаря не було вдома злодій, пошкодивши склопакет, непомітно проник до будинку та виніс коштовності на "кругленьку" суму. В обох випадках крадіїв не знайдено.

Не розкритою, поки що, залишається й справа "комп’ютерного злодія". Нагадаємо, що в ніч на 9 січня невідомий викрав з одного з власівських комп’ютерних клубів 11 моніторів та 9 системних блоків, слідство триває.

2 січня мешканка Світловодська стала жертвою неуважного водія мопеда "Delta". Останній, рухаючись по вул. Дружба здійснив наїзд на жінку, яка йшла по узбіччю проїзної дороги. В результаті нещасного випадку городянка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому лівої нижньої кінцівки та потрапила до лікарні. Правоохоронців про пригоду повідомила чергова медсестра хірургічного відділення о 21 годині. Слідчим вже вдалося встановити особу порушника, ним виявився непрацюючий світловодчанин Ч. Справу передано до суду.

В перший місяць зими, на жаль, не обійшлося й без тяжких злочинів.

15 січня близько третьої години ночі по вул. Бойка троє невідомих осіб напали на городянина Л. Постраждалий повідомив, що на ґрунті неприязних стосунків, які раптово виникли, молодики (а були вони під алкогольними парами, згадує світловодчанин) нанесли йому тілесні ушкодження, вдаривши в обличчя, поспіль один з них підставив до шиї предмет, зовні схожий на ніж. Погрожуючи в такий спосіб, невідомі заволоділи його шкіряною курткою чорного кольору з хутряним коміром та зникли з місця скоєння злочину у невідомому напрямку. Опис невідомих за словами постраждалого: віком 20-23 роки, худорлявої статури, зріст 170-175 см. Наразі активно проводяться розшукові заходи. Хоча, напевно, так описати можна чи не третину чоловічого населення міста даної вікової категорії (прим. авт.).

18 січня о 0:40 від диспетчера однієї з місцевих служб таксі до чергової частини Світловодського МВ надійшло повідомлення про те, що по вул.Фрунзе знаходиться людина з тілесними ушкодженнями у вигляді ножового поранення. Вже за десять хвилин чоловіка доставили до Світловодської лікарні, де діагноз — проникаюче ножове поранення — підтвердився. Правоохоронцям вже вдалось затримати підозрюваного у скоєному, порушено кримінальну справу.

За матеріалами МВ УМВС підготувала Тетяна Шаповалова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top