П’ятниця, 29 березня 2024
Спорт

Спортивний калейдоскоп

Спортивний калейдоскоп22 січня за ініціативою комплексної ДЮСШ в рамках розпочатої акції "КДЮСШ — територія здорового способу життя" пройшов перший волейбольний турнір з волейболу серед аматорських команд м.Світловодська.
В запеклій боротьбі аматорські команди показували свою спортивну підготовку, вболівальникам було на що подивитися.


За результатами змагань 1 місце — у команди КремГЕС; 2 місце — "Ветерани"; 3 місце — "Шанс" — збірна педпрацівників та підприємців.

Директор спортивної школи Ірина Мусієнко на урочистому параді нагородження переможців запропонувала зробити волейбольний турнір серед аматорських команд традиційним, всі пропозиції, побажання з проведення змагань будуть розглянуті для подальшого якісного професійного проведення турніру.

* * *

20-21 січня в м.Горлівка Донецької області пройшов 3-ій тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги сезону 2011-2012 серед юнаків 2000 року народження. Вихованці відділення баскетболу КДЮСШ провели 2 переможні зустрічі з командами БК "Донецьк" та "Донецьк — Авангард", довівши суперникам девіз спортивної школи: "Там де ми — там завжди перемога".

За результатами рейтингової таблиці Чемпіонату України, з 8 ігор, які провела команда КДЮСШ, вона отримала 8 перемог. З 24 команд, що беруть участь у Чемпіонаті України, такий результат має тільки команда з СДЮШОР — Дніпро м. Дніпропетровська.

4-ий тур буде проведений в нашому місті 18-19 лютого (зустрічі перенесено з 28-29 січня у зв'язку з погодними умовами на Донеччині), зустрінуться 2 команди баскетбольних клубів Донеччини "Донецьк", та "Донецьк — Авангард", БК "Кіровоград". Що ж, будемо вболівати за наших юних спортсменів.

* * *

21 січня розпочалась першість відділення з футболу Комплексної ДЮСШ. В змаганнях беруть участь 6 команд футболістів 1997-2000 років народження. Ігри пройдуть 28 січня, 4 лютого.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top