Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Чемпіонат міста з шахів завершено

Чемпіонат міста з шахів завершено18 грудня у спортивному комплексі ім. А.Тузовського відбулося закриття чемпіонату міста з шахів, на якому визначали переможців, вручали їм грамоти та подарунки тощо.
Отже, чемпіонат міста проводиться раз на рік. Участь у ньому, як водиться, беруть провідні шахісти міста і цього разу їх було 13. Змагання проходили за коловою системою, тобто кожен із спортсменів зіграв 12 партій. Проте, переможців довелося визначати за системою коефіцієнтів, так як перше і друге місця розділили за очками Ігор Денисов та Микола Мартиненко (по 10 очок у обох) — в результаті очної партії переміг Денисов, який і став черговий раз чемпіоном міста.
^ Реклама ^

Друге місце, відповідно, посів Микола Мартиненко. Третю сходинку зайняв Олександр Бендюк.

Головний спеціаліст з питань спорту, депутат міської ради Василь Мороз нагородив призерів приємними подарунками та почесними грамотами від управління молоді та спорту.

Невеличкий сюрприз для шахістів влаштувала і "Вечірка". Редактор газети Микола Шверненко вручив призерам чемпіонату сертифікати на безоплатні примірники "СВ" на півроку та безпосередньо шаховому клубу — на весь 2012 рік.

"СВ",
Ігор КОТЛЯРОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top