П’ятниця, 19 квітня 2024
Події

Фестиваль "Вітрила надій"

Фестиваль "Вітрила надій"23 вересня 2011 року в міському Палаці культури Світловодським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді був організований та проведений III відкритий міський фестиваль для людей з обмеженими фізичними можливостями "Вітрила надій", який у місті Світловодську є вже традиційним.
Основною метою проведення фестивалю стало виявлення нових талантів, обмін досвідом та ідеями, пізнання нового творчого шляху, зміцнення дружніх зв'язків людей з обмеженими фізичними можливостями, можливість поспілкуватись.


У фестивалі взяли участь 52 конкурсанти віком від 6 до 72 років у номінаціях: вокальне, хореографічне, художнє, поетичне, декоративно-прикладне мистецтво. Свої заявки надали як нові учасники, так і ті, хто вже неодноразово брав участь у фестивалі "Вітрила надій". Протягом двох годин учасники демонстрували присутнім свої здібності в декламуванні як віршів власного написання, так і віршів відомих авторів, виконанні пісень та танців. Присутні у залі глядачі відзначали високий рівень підготовки, майстерність виконання, оригінальну постановку конкурсних номерів учасниками фестивалю. Хочеться зауважити, що кожен із учасників має свій прихований талант, який зможе розкритися завдяки участі у такому фестивалі.

Світлана Філіпчук,
директор МЦСССДМ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top