Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Світловодськ — чемпіон!!!

Команда переможців з тренером Володимиром ЛИСАКОМ (праворуч)Команда переможців з тренером Володимиром ЛИСАКОМ (праворуч)З 16 по 18 вересня на базі Міського спортивного комплексу ім. А.Тузовського проходив відкритий чемпіонат області з баскетболу серед юнаків 1995-1996 р.р.н.
У змаганнях взяли участь 8 команд: БК "Ікар" (Кіровоград), збірна команда обласного центру, БК "Гайворон", кременчуцькі БК "Котлогаз" та ДЮСШ №2, команди ДЮСШ із Комсомольська та Черкас, а також місцева КДЮСШ (директор І.Мусієнко, головний тренер В.Лисак). Варто зауважити, що допомогти своїй рідній команді приїхав колишній вихованець, нині гравець БК "Азовмаш" (Маріуполь) та юнацької збірної України, Олександр Буша.
^ Реклама ^

Змагання проходили у два тури: груповий етап (по 4 команди у групі) та фінальний (півфінал, фінал). Вихованці Володимира Лисака черговий раз довели, що баскетболом займаються на високому професійному рівні, адже ні в групі, ні в подальших іграх не поступилися жодній команді.

"Найважчою грою на турнірі, — говорить тренер-викладач В.Лисак, — була гра проти БК "Котлогаз", який мої хлопці перемогли з перевагою у 11 очок".

У фіналі світловодці переграли БК "Гайворон" + 58 очок. Коментарі зайві, окрім одного — Світловодськ чемпіон!!! Третє місце посіли хлопці із БК "Котлогаз".

Як стало відомо, цей чемпіонат був одним із етапів підготовки до участі у формуванні збірної області для участі у Всеукраїнських шкільних іграх з баскетболу, які мають пройти у квітні наступного року в Одесі. Зважаючи на результати виступів наших хлопців, збірна буде формуватися на базі світловодської команди і займатися відбором гравців буде безпосередньо Володимир Лисак.

"Хочу черговий раз подякувати своїм хлопцям за самовіддачу, батькам, які підтримують своїх дітей, даючи можливість розвиватися у спортивній майстерності, — говорить В.Лисак. — Особлива подяка Віктору Михайловичу Королю (генеральний директор ТМ "Королівський Смак"), який тривалий період підтримує нашу команду і допомагає вирішувати нагальні проблеми".[/quot
Отже, наші баскетболісти черговий раз довели, що у кіровоградській області рівних суперників не мають. Щоправда, цей віковий склад команди грає свій останній сезон за КДЮСШ. Але час не зупиняється, і на зміну одним учням приходять інші, і вже сьогодні до своїх перших змагань в рамках Чемпіонату України готуються юнаки 2000-2001 р.р.н., які розпочнуться наступного місяця. Тож, побажаємо їм успіхів і перемог, і будемо вірити, що попереду на них теж чекають великі спортивні звершення та місця в основах провідних команд вітчизняних чи навіть іноземних баскетбольних грандів.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top