Вівторок, 16 квітня 2024
Спорт

Радість тренера Лисака

Світловодські тріумфатори разом із своїм тренером (стоїть крайній праворуч)Світловодські тріумфатори разом із своїм тренером (стоїть крайній праворуч)Тріумфально відкрили після літніх канікул баскетбольний сезон 16-17-річні підопічні тренера КДЮСШ №1 (директор Ірина Мусієнко) Володимира Лисака. Та й і його учні 2000-го року народження також вселяють надію на не менші тріумфи.
Цими вихідними на спортмайданчику МСК ім. Тузовського вирували перші після літніх канікул баскетбольні пристрасті — проходив відкритий турнір Кіровоградської області серед юнаків 1995-96 років народження.


Окрім команд з усієї області, позмагатись до Світловодська приїхали гості з Кременчука (дві команди), Комсомольська й Черкас. Хлопці із цих трьох міст, сказав Лисак, ще ті "зубри" — вони захищають кольори своїх міст на Чемпіонаті України. Але і їм не вдалося хоч раз виграти на даному турнірі у світловодців. Наші юнаки, обігравши всіх у своїй підгрупі, зустрілися у фіналі з гайворонцями, яких випередили на 50 очок. Перше місце! Відтепер, зазначає тренер, Світловодськ став базовим містом з підготовки збірної Кіровоградської області до представницького всеукраїнського турніру, який проходитиме у квітні 2012 року в Одесі…

Тренер Лисак не приховує радості за своїх підопічних, серед яких виділяє фаворитів турніру — Олександра Буша (член юнацької збірної України приїхав підтримати земляків з Маріуполя, де він грає за професійну команду "Азовмаш"), Миколу Лисака та Максима Білоуса. Також він сподівається, що його радість поділить власник ТМ "Королівський смак" Віктор Король — давній меценат світловодських баскетбольних хлопців. Саме завдяки його матеріальній підтримці, наголосив Лисак, світловодська команда вже котрий рік тріумфує на баскетбольних майданчиках України. На жаль, додав він, місцеві власті, зациклившись на футболі, і не помічають, і не допомагають юним нашим баскетболістам… А між тим, не без гордості підсумував тренер, на підході, молода поросль 2000-го року народження — команда вже заявлена на Чемпіонат України.

Віталій АСАУЛЕНКО

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top