Вівторок, 16 квітня 2024
Події

З хворої голови на здорову

Депутат обласної ради Іван МаронДепутат обласної ради Іван МаронЗ приводу багаточисельних дзвінків жителів міста щодо вирубки лісу та вчорашнього виступу по телевізору міського голови з цього питання, змушений звернутись до громади про дійсний перебіг цієї справи.
В 2007 році згідно рішень сесії (на диво швидких) №334 від 24.04.07 року "Про згоду на розроблення проекту" та №378 від 29.05.07 року (секретар міськради, в.о. міського голови Френкель Г.Ю.), ТОВ "Олімп-Телеком" (учасники Кочерга А.П, та Волохов С.О.) отримали в оренду терміном на 10 років земельну ділянку в розмірі 12000 кв. м під парком для будівництва торговельно-розважального комплексу, що мав бути як давно очікуваний АТБ. Але, на жаль, два роки ніхто нічого там не робив.


В листопаді 2008 р, фірма "Фітерікс" звернулась з проханням передати їм в оренду дану ділянку. Рішенням сесії №1049 від 14.11.08 року була відмова. Тоді Волохов О.С. своїм підприємством став учасником фірми "Фітерікс" і таким чином без відома депутатського корпусу земля автоматично перейшла в оренду фірми "Фітерікс", не змінюючи цільового призначення землі. То добре. До речі, фірма "Фітерікс" входить в групу компаній "Ай еР еС". Так як було затягнуто питання будівництва, обєднання запропонувало звести торгово-розважальняй комплекс; з конструкцій швидкомонтованих будівель нового зразку зі скляним фасадом. З цього приводу 28 травня 2010 року обєднанням був підписаний меморандум про поставку та монтаж конструкцій.

Наш представник — технічний директор Решетняк В.М. навіть брав участь в громадських слуханнях з приводу будівництв, де мова йшла про вирубку 18 дерев (сухостою).

В червні цього року нам було запропоновано Козирєвим Ф.Я. розпочати підготовчі роботи, з чого ми дізнались, що вирубці підлягає більше 300 дерев.

Ми категорично відмовились. Більш того, голова депутатської комісії з бюджетних питань Чекаленко Л.М. на погоджувальній раді 20.06.11 року акцентувала увагу Котенка Ю.М. та членів ради про недопустимість вирубки такої кількості дерев. І от маємо. Коли мова йде про Інвестиції в місті, то Котенко Ю.М. та Явтенко В.П. розказують, що отримали великі інвестиції...?, а коли треба відповісти за бездіяльність, невжиття заходів, тоді шукають винних.

Шановний Юрій Миколайович! Відповідайте за весь негатив, який ви за короткий термін зробили в місті. І не треба перекладати провину з хворої голови на здорову. Прислухайтесь до порад та до голосу громади.

Іван Марон,
депутат обласної ради.
Фото із архіву Б.Дроздова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top