Вівторок, 16 квітня 2024
Влада

Діалог між владою і громадою триває

Діалог між владою і громадою триваєУ приємній, теплій і дружній атмосфері — за круглим столом та чашкою чаю відбулась зустріч міського голови Юрія Котенка і секретаря міської ради Зінаїди Климчук із шанованими мешканцями нашого міста: ветеранами війни та праці, першобудівниками, орденоносцями, активними громадськими діячами.
У середу, 22 червня, Юрій Котенко приймав у своєму кабінеті поважних гостей — світловодців, що в різні часи історії нашого міста зробили свій важливий внесок в його розбудову та становлення, а в роки тяжких випробувань, якими стали для нашого народу часи Великої Вітчизняної війни — зі зброєю в руках стояли на захисті нашої держави. Здебільшого, уродженці Новогеоргієвська, ці люди через усе життя пронесли любов до рідного краю, рідної землі. І сьогодні, не зважаючи на свій поважний вік, вони займають активну громадську позицію і небайдужі до подій, які відбуваються в нашому місті.


Серед учасників розмови — першобудівники міста Тамара Нагнієва та Ганна Чорномор, ветерани ВВв Дасій Фомін та Григорій Єременко, учасник війни Володимир Коршенко, голова ветеранської організації Світловодська Віталій Мільохін, голова організації ветеранів Кременчуцької ГЕС Іван Попов. Кожен з цих поважних людей мав змогу поставити свої запитання представникам влади та висловити своє бачення вирішення існуючих міських проблем. Зокрема, присутні відзначили позитивні зміни щодо озеленення Світловодська і облаштування клумб та дієві кроки міської влади в цьому питанні.

Схвально, з неприхованою радістю та підтримкою сприйняли присутні на зустрічі повідомлення міського голови про перспективи відкриття в місті соціального магазину "Добросвіт" та соціальної аптеки, початок ремонту міських доріг та виконання робіт з вуличного освітлення, а також інформацію про реформування ЖКГ міста, зокрема, скорочення числа ЖЕКів та припинення контрактів з його керівниками.

Звертаючись до поважних гостей, Юрій Котенко, зокрема, зазначив:
"Влада сьогодні налаштована на співпрацю з ветеранськими організаціями міста. Ми будемо прагнути того, щоб подібні зустрічі стали систематичними, аби ми разом із вами обговорювали нагальні для міста питання — ті, що виносяться на розгляд сесії та міськвиконкому, які цікавлять усю громадськість Світловодська. Думаю, це піде на користь і нам, представникам влади, і громаді."

Олена ЄРУНОВА.

Діалог між владою і громадою триває

Діалог між владою і громадою триває

Діалог між владою і громадою триває

Діалог між владою і громадою триває

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top