П’ятниця, 19 квітня 2024
Влада

На засіданні виконавчого комітету

На засіданні виконавчого комітетуНа останньому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 8 червня, було розглянуто більше 20 питань.
Звіт щодо виконання програми економічного і соціального розвитку міста Світловодська на 2011 рік за 1 квартал 2011 року — документ серйозний, чималий і доволі цікавий. Члени виконкому з ним ознайомилися і взяли інформацію до відома. Ми вирішили його виокремити у матеріал "Світловодськ у цифрах", там наведено лише деякі, на наш погляд, найцікавіші цифри.


Допомога — у межах фінансування
Про стан надання медичної допомоги ветеранам війни, стан фінансування ліжок для ветеранів війни в Світловодській ЦРЛ присутнім доповіла Ореста Косович, заступник головного лікаря ЦРЛ. За її словами, у місті та на Власівці 2887 ветеранів війни, серед них інвалідів — 288. Профілактичним медичним оглядом ветерани війни охоплені на 77,5% (2237 осіб), серед них інваліди — 287. Стаціонарне лікування надане 1003 ветеранам (35%), в тому числі у відділеннях ЦРЛ проліковано 213, в умовах домашнього стаціонару — 790. В Кіровоградському госпіталі для інвалідів війни оздоровлено 64 особи, серед них 17 інвалідів.

Оформлено на МСЕК вперше 11 ветеранів війни. Фінансування витрат на 1 ліжко/день на медикаментозне забезпечення зросло з 4 грн. 50 коп. до 6 грн. 51 коп., витрати на харчування на 1 ліжко/день становлять 3 грн. 83 коп.

В І кварталі 2011 року зубопротезування отримали 39 ветеранів війни на суму 22 тис. 400 грн. з рахунку благодійних внесків. На безкоштовне протезування ротової порожнини ветеранам війни затрачено 10 тис. грн. з бюджетного фінансування.

Громадянам турбуватися не доведеться
Нагадаємо, що послуга з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів мешканців міста виокремлена. Отож, як повідомила Тетяна Корягіна, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення, з метою поліпшення обслуговування населення міста КП "Комбінат комунальних послуг" має надати в місячний термін до їхнього управління інформацію про забезпечення цієї послугою мешканців міста, а управління праці у свою чергу здійснюватиме відшкодування пільг КП "ККП" за послугу пільговій категорії населення та перерахує житлові субсидії її отримувачам без звернення громадян з 1 травня 2011 року. Члени виконкому — "за".

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top