Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Зараз для нас завдання номер один — відновити дороги

Зараз для нас завдання номер один — відновити дорогиЗвичайно, поява на святі такого поважного гостя, як депутат Верховної Ради України Олександр Єдін, не могла не викликати інтерес у представників місцевих ЗМІ, тож, користуючись нагодою, світловодські журналісти поставили свої запитання народному депутату.
^ Реклама ^

— Як з'ясувалось, Вас пов'язує із Світловодськом те, що це земля, де народилась Ваша мама?

— Так, моя мама родом з Новогригорівська — міста, що нині затоплене водами водосховища, тож, зі Світловодськом у мене є певний зв'язок.

— Як виникла ідея щодо проведення регіонального хореографічного фестивалю?

— Подібні дитячі міжрегіональні фестивалі неодноразово ми проводили в Олександрії разом із мером цього міста, де я двічі обирався депутатом Верховної Ради, тож я вирішив продовжити таку хорошу практику і у Світловодську, започаткувавши проведення регіонального фестивалю.

— Але чому саме хореографія?

Зараз для нас завдання номер один — відновити дороги— Звичайно, це тільки перший крок. В майбутньому, можливо, ми будемо насичувати фестиваль і іншими номінаціями та підвищувати його рівень в області. Я завжди у своїй депутатській діяльності підтримував і продовжую підтримувати всі заходи та проекти, спрямовані на розвиток дитячої творчості, а враховуючи той факт, що в Світловодську і взагалі на Кіровоградщині діє чимало танцювальних колективів різних напрямків, ідея зібрати їх на одній сцені була дуже слушною і як показав сьогоднішній захід, ми не помилились.

Скажу вам більше, вже майже десять років за власної ініціативи я щороку організовую екскурсії дітей з різних куточків області до Києва, під час яких вони мають змогу познайомитись з нашою прекрасною столицею та побувати у Верховній Раді України. Буквально 8 і 9 червня така захоплююча подорож очікує сто сорок світловодських дітей. Це діти, які добре навчались впродовж навчального року, показали гарні результати під час олімпіад, але не можуть за власний кошт побувати у столиці — діти із малозабезпечених родин, діти-сироти та діти-чорнобильці.

— А коли Ви наступного разу ви плануєте завітати до Світловодська?

— Наступний мій візит до Світловодська заплановано буквально за два тижні — на святкування Дня медичного працівника України. Я із задоволенням прийняв запрошення організаторів свята, тим більше, що моя мама медичний працівник, тож, я люблю це свято і невдовзі ми знову зустрінемось із вами.

— Світловодці нечасто мають змогу бачити Вас у нашому місті і, напевне, треба виправляти цю ситуацію, чи ми знову побачимо Вас лише на святі?

— Дійсно, з такою практикою необхідно закінчувати. Я не був у Світловодську вже півроку, але планую виправити ситуацію. Не хотів говорити про це у святковий день, але те, що я побачив сьогодні у Світловодську мене неприємно вразило. Це ваші дороги. Навіть сьогодні під час святкування до мене підійшла жіночка з подібними скаргами. Я думаю, що треба докласти зусиль, щоб світловодці відчули дійсно конкретні речі, які ми повинні зробити разом з вашим мером — це відновити дороги. Зараз для нас це завдання номер один.

— Ваші побажання світловодцям з нагоди свята.

— Звичайно, хочу сьогодні від щирого серця привітати Світловодськ зі святом та побажати йому стати перлиною на Дніпрі, яка б прикрашала нашу Україну, а усім мешканцям міста зичу гарною настрою та впевненості у майбутньому! Зі святом!

Зараз для нас завдання номер один — відновити дороги

Зараз для нас завдання номер один — відновити дороги

Зараз для нас завдання номер один — відновити дороги

Олена ЄРУНОВА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top