Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Діти, які потребують допомоги та підтримки. Хто вони?

Діти, які потребують допомоги та підтримки. Хто вони?Коли дитина робить лише перші кроки, вона постійно знаходиться під пильною увагою батьків, готових у будь-який момент її життя прийти на допомогу. Проте, у світі є люди, які надто рано залишилися без цієї підтримки. Таких — досить багато, але дуже мало тих, кому вдалося не збитися зі свого шляху... А що з тими, хто не зміг це зробити?!
Чи багато з вас можуть похвалитися, що самі, без чиєїсь допомоги, досягли успіху? Сьогодні ваше небо безхмарне, однак, ніхто не може гарантувати вам стабільності в цьому. Поряд з нами є люди, у яких вчора були люблячі тато і мама, а сьогодні вони — діти-сироти, або діти, позбавлені батьківського піклування.
^ Реклама ^

Мабуть, людині для реалізації своєї мети треба не дуже багато. Дайте дітям, які зараз знаходяться в інтернатах, можливість виховуватися в сім'ї, розкритися і повірити в себе, можливість усвідомити, що вони потрібні, що в них вірять, їх підтримують. І тоді стане менше дитячого горя, та й вам жити буде легше, тому що душа гине, не роблячи добро. Прийміть дитину у родину, створіть прийомну сім'ю або дитячий будинок сімейного типу!

З питань створення прийомної сім'ї або будинку дитячого типу звертайтеся до Світловодського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за адресою: м.Світловодськ, вул. Леніна,14, каб.32, або за телефоном: 7-28-21. Чекаємо Вас з нетерпінням.

Тетяна Євсюкова,
в.о. директора Світловодського МЦСССДМ.
Фото: nasharyazan.ru

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top