Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Зробимо місто чистим!

Зробимо місто чистим!Як ніколи рано цього року розпочалося прибирання вулиць після зими. Вже 9 березня Світловодськ почав готуватись до Великодневих свят, аби 24 квітня зустріти у всій красі та чистоті.
Як розповів нам начальник УЖКГ Володимир Семенов, наразі в місті триває щорічна Всеукраїнська акція з благоустрою "За чисте довкілля", до якої вже активно долучились працівники ККП та безробітні, що знаходяться на обліку МРЦЗ.
^ Реклама ^

Завдяки їх зусиллям прибираються автошляхи від сипучих матеріалів, використаних взимку для посипання доріг, частково прибрано зелені зони по вул. Приморській та Леніна, обрізано сухі гілки та повністю сформовано крони дерев по вул. Суворова, Павлова та Приморській.

Свій внесок в прибирання рідного міста внесли і учні світловодських шкіл, які минулої суботи завзято очистили від сміття закріплені за навчальними закладами території. У четвер, 24 березня о 13.00 до акції залучаться і працівники усіх бюджетних установ міста, а далі – сподівається В. Семенов, і інші підприємства та підприємці Світловодська.

Спільними зусиллями планується повністю очистити місто від сміття та бруду до 24 квітня, а іще привести до ладу території навколо пам'ятників, побілувати дерева та бордюри і навіть прибрати аварійні дерева по вул. Леніна, Калініна та частково Єгорова.

Водночас, вже наступного тижня ККП розпочне роботи з відновлення вуличного освітлення восьми вулиць приватного сектору районів Нового Міста і Табурища загальною довжиною 8км.

Зробимо місто чистим!

Зробимо місто чистим!

Зробимо місто чистим!

Зробимо місто чистим!

Зробимо місто чистим!

Зробимо місто чистим!

Олена Єрунова,
Богдан Дроздов (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top