Четвер, 28 березня 2024
Влада

У моєму місті зацвіте калина

КотенкоКотенкоЛюбі мої світловодці!
Попри всі негаразди та кризи ми вже дуже скоро усі разом допоможемо Світловодську розправити свої сильні крила і на висоті нового високого польоту відчути забуту красу та велич нашого рідного краю. Впевнений, що саме з цим депутатським корпусом я мобілізую усі світлі сили в нашому місті заради його процвітання та добробуту моїх земляків. По-іншому не може бути, бо дивлячись в очі тих, хто віддав свої голоси, я усвідомлюю величезну відповідальність за те, що обіцяно в передвиборчій компанії.


Ніколи не забуду стареньку бабусю, геть сиву, з натрудженими руками, але таким добрим та привітним поглядом, яка взявши мене за руку на одній із моїх зустрічей з виборцями благала зі сльозами на очах в черговий раз не обдурити її покоління, бо до наступного мера, за її словами, вона вже не доживе, а так хочеться побачити зміни на краще, бо саме вони розтоплять і зігріють наші душі, додадуть нам нові надії на майбутнє та впевненість у прийдешній день.

Обіцянок, даних людям, не можу не виконати ще й тому, що народився і виріс у цьому прекрасному місті, що було схоже на казку. Тут пройшло моє дитинство та найкращі роки життя. Я не жалкую, що після навчання повернувся до рідного міста. Впевнений, що мої діти вчинять так само.

Повірте в те, що найгірші часи вже закінчились назавжди. Попереду багато роботи у нас із вами. Працювати потрібно сьогодні і вдень, і вночі не покладаючи рук. Ви вже скоро побачите самі, як рясно зацвіте калина у нашому краї, а з сивих берегів Дніпра ще голосніше задзвенить мамина пісня, яку ми запам'ятали з дитинства, яка назавжди пов'язала наші долі з долею Світловодська.

Дорогі мої земляки! У цей непростий час, об'єднуючи навколо себе мудрих людей, представників різних політичних сил у депутатському корпусі, я докладу усіх зусиль задля того, щоб відкрито дивитись в очі світловодцям, зустрічаючись на вулицях міста, а не через скло мого службового авто.

Новий рік тільки розпочався. Депутатами міської ради 6-го скликання затверджено кошторис на 2011 рік. Яким він буде, рік прийдешній? Що нового принесе він нашій місцевій громаді? Покаже час. Можу впевнено сказати тільки одне: команда, яка згуртована мною біля керма міста, має підтримку як облдержадміністрації, так і обласної ради. Думаю, ця команда моїх однодумців увійде в літопис нашого міста як найефективніша. А що ще позитивного скажуть про неї люди – покаже час. Можу сказати одне – ту відповідальність, яку керівництво міста взяло на свої плечі, обов'язково буде виправдано в найкоротший час, бо люди стомились чекати. І ми це добре розуміємо.

Добра, миру, терпіння, віри в те, що ми з вами знову добре заживемо в перлині України – місті Світловодську, де більше ніколи не цуратиметься нас наша доля!

Ваш Юрій КОТЕНКО.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top