Вівторок, 23 квітня 2024
Добрі справи Надзвичайні пригоди

Просимо надати постраждалим посильну допомогу!

Просимо надати постраждалим посильну допомогу!28 грудня 2010 року близько четвертої години ранку внаслідок витоку природного газу відбувся вибух газоповітряної суміші у кв. 4 буд. 159 по вул. Леніна м.Новомиргорода. На час вибуху у приміщенні перебувала господарка, яка загинула. Двоє її онуків з травмами були доставлені до центральної районної лікарні.
Внаслідок вибуху сталося руйнування плит перекриття, зруйновані міжкімнатні та міжквартирні перегородки у пяти квартирах, пошкоджені та деформовані двері всіх квартир першого підїзду, вибите скло у вікнах майже всього будинку. Всі мешканці даного будинку відселені.


За попередньою оцінкою витрати на проведення аварійно-відновлювальних робіт, ремонту житлового будинку становлять близько 700,0 тис. грн. З резервного фонду районного бюджету виділено 220,0 тис. грн., з міського бюджету 50 тис. грн.

Крім ремонту квартир необхідні кошти для підтримки постраждалих пяти сімей для поновлення їхніх меблів та одягу. Створено благодійний рахунок "Надія": розрахунковий рахунок 26001060423894, код 36299032; МФО 323583. Новомиргородське відділення Кіровоградського РУ, ПАТ "ПриватБанк", куди надходять кошти на ці цілі. Просимо надати постраждалим посильну допомогу.

"Світловодськ Вечірній".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top