Субота, 20 квітня 2024
Здоров'я

Андрій Семеній: "Дозвольте собі не хворіти"

Андрій Семеній: "Дозвольте собі не хворіти"Затишний зал кінотеатру "Прадо" 13 лютого, попри відсутність гучного анонсування про лекцію директора Одеського міжнародного центру народної і нетрадиційної медицини, онколога Андрія Семенія, був заповнений ущент. Що не зайвий раз довело — рак, на жаль, продовжує залишатися хворобою №1 на наших теренах…
Точніше буде сказати, що "коником" пана Семенія є не стільки народна чи нетрадиційна медицина, скільки її східний (китайський) "напрямок", відмінність якого від звичного нам (європейського) полягає не у боротьбі із самою хворобою, а у подоланні причин її виникнення… Заради цього Андрій Семеній, який пропрацював в Одесі понад десяти років у традиційній онкології, за останні кілька років лише у Китаї побував 54 рази, головно, у загадковому Тибеті, де досконало вивчив вплив на організм людини через п’ят сотень аккупунктурних точок, за що і отримав відзнаку.


За його словами, у традиційному лікуванні онкохворих широко застосовуються так звані цитостатики — антибіотики, які своєю дією покликані розсмоктувати пухлини. Але відсутність ефективних препаратів сорбентної дії, які би виводили з організму токсини, практично відсутні. До побічних наслідків лікування пухлин доктор зарахував також і хіміотерапію, яка є вкрай безжальною до імунної системи, нирок, печінки та кісткового мозку.
"У це й же час перевірені тисячоліттями рецепти тибетської медицини спрямовані передовсім на очищення як організму в цілому, так і окремих його органів. Причому — у суворій прив’язці до конкретного часу"
, — підкреслив одеський гість.

На запитання з залу: що його привело до "Богом забутого" Світловодська, пан Семеній відповів, не без частки гумору, притаманного одеситам, мовляв, грошовий інтерес тут далеко не вирішальний — він і в Одесі заробляє достатньо. А провідним тут чинником (лектор посерйознішав) є "безпафосне" бажання допомогти людям повірити у те, що вони можуть дозволити собі "розкіш" не хворіти. Заради цього він, лише з початку року, побував у Луцьку, Кривому Розі, Києві, Дніпропетровську. А от сьогодні — і у Світловодську.

І як знати, можливо для когось лекція пана Семенія і стане "відправною точкою" результативного наступу на цю "хворобу віку"…

Віталій Асауленко,
Богдан Дроздов (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top