Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Наслідки шквального вітру у Світловодську

Шквальні пориви вітру, зафіксовані у Світловодську минулими вихідними, змусили добре похвилюватись комунальні служби міста. Штормове попередження комунальники отримали іще у п'ятницю, тож, до роботи в аварійному режимі були готові.
На щастя, серйозних збитків стихія не завдала, однак, без проблем у минулі вихідні таки не обійшлося. Так, за інформацією начальника УЖКГ Володимира Семенова, в результаті шквального вітру було зламано гілки та повалено сухі дерева біля міського стадіону, по вулиці Єгорова та в районі парку культури і відпочинку. Наразі тривають роботи по їх прибиранню. Не витримали поривів вітру і рекламний щит, розташований в районі автостанції, і покрівля міського Палацу культури, якій стихія також завдала шкоди. Щодо пошкоджень житлового фонду міста, УЖКГ не повідомляє.
^ Реклама ^

Але найбільше клопоту негода завдала Світловодському РЕМ ВАТ "Кіровоградобленерго". Як повідомив нам начальник підприємства Микола Шевченко, внаслідок сильних поривів вітру швидкістю 20-25 м/с, 12 лютого було пошкоджено дві повітряні лінії електропередач напругою 6кВ, які забезпечують електроенергією район Лісозаводу та 8 ліній напругою 10кВ на території Світловодського району. На території міста сухими гілками та фрагментами покрівель були пошкоджені 15 повітряних ліній напругою 0,4кВ; зафіксовано порив кабелю напругою 6кВ в районі Спецстрою. Для ліквідації поривів впродовж двох діб на території міста і району працювали чотири ремонтні бригади, завдяки оперативним діям яких, вже ввечері 13 лютого лінії електропередач було відновлено.

Олена ЄРУНОВА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top