П’ятниця, 19 квітня 2024
Афіша Світловодська

Святкові заходи у лютому

Святкові події лютого обіцяють бути яскравими і урочистими. Принаймні так планують члени організаційного комітету міськвиконкому, які 28 січня провели нараду з підготовки до основних святкових подій останнього місяця зими.
Аби проведення усіх святкових заходів лютого пройшло на найвищому рівні, на засідання оргкомітету, що відбулось в кабінеті секретаря міської ради Зінаїди Климчук, було запрошено керівництво управління культури та МПК, представників управління освіти, управління економіки та ресурсів міськвиконкому, громадських організацій міста, правоохоронних органів, мійськвійськомату, краєзнавчого музею тощо.


Присутні на нараді висловлювали свої пропозиції та бачення щодо проведення таких святкових подій лютого, як відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, Дня захисника Вітчизни, а також Масляної, що святкуватиметься в цьому році – з 28 лютого по 6 березня. Сьогодні іще не вирішено окремі організаційні питання щодо відзначення цих свят, вони будуть узгоджуватись на наступних подібних засіданнях, але зазначимо, що до організації загальноміських святкових заходів керівництво міста підійшло з усією відповідальністю, тож, і результат має бути відповідним, звичайно, за підтримки мешканців Світловодська. Організатори заходів запрошують усіх світловодців взяти участь у святкових заходах лютого.

Так, в День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 15 лютого, о 10:00 на центральній площі нашого міста почнеться урочиста хода до пам'ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам, де відбудеться мітинг, присвячений 22-ій річниці виведення військ колишнього СРСР з території Афганістану. Участь у заході візьмуть безпосередньо учасники бойових дій на території інших держав, представники громадських організацій міста та району, мійськвійськомату, керівники міста. Як заплановано, в цьому році захід відбудеться за участю артистів міського Палацу культури.

Плани оргкомітету щодо відзначення інших подій лютого будуть надруковані в наступних випусках газети "Світловодськ вечірній".

Олена ЄРУНОВА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top