Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

На засіданні виконавчого комітету

До порядку денного засідання виконавчого комітету, що розглядалися 2 лютого, було внесено лише 11 питань. Кілька довелося обговорювати поза порядком денним, серед яких були спірні, а отже вивчали їх довго, ретельно і скрупульозно. Коротко – про основні.
На одну з сесій міської ради виноситиметься питання ліквідації КП "Зелене господарство". Підприємство має великі борги перед різноманітними фондами, тож планується його передати іншому КП, але майно, на велике переконання членів виконкому, має залишитися у комунальній власності міста. Члени виконкому підтримали цю ініціативу, але останнє слово – за депутатами міської ради.
^ Реклама ^

Було також погоджено питання компенсації 9020 грн. міському водоканалу за виконані ремонтні роботи на колекторі.

Члени виконкому затвердили види суспільно-корисних робіт та перелік об’єктів, на яких будуть відпрацьовувати порушники громадського порядку. Виявляється, вони працюють не більше чотирьох годин на день, хоча покарання може бути і 100, і 200 годин. Як правило, це роботи з благоустрою міста.

На прохання управління праці та соціального захисту населення їм подовжили термін для прийняття рішень щодо задоволення чи відмови у призначення субсидії. Тобто, вони мали виконати ці роботи до 1 січня, але відтепер всі рішення, над якими управління працювало у січні, дійсні. До речі, протягом першого місяця року було опрацьовано більше 900 справ.

У зв’язку з ростом злочинності (за 11 місяців 2010 року скоєно більше 900 злочинів, за відповідний період 2009 року – трохи більше 700), власникам розважальних закладів буде запропоновано установити камери зовнішнього відео спостереження.

Члени виконкому підтримали пропозицію управління освіти про реорганізацію Центру військово-патріотичного виховання шляхом приєднання його до Центру дитячої та юнацької творчості.

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top