Субота, 20 квітня 2024
Свято

Тетянин день по-студентськи

Щоб свято студентської молоді запам'яталося надовго, організатори (Управління молоді та спорту) 28 січня влаштували в міському басейні конкурсну програму, в якій взяло участь 4 команди: "Фізкомпанія" і "Водолази" (ПТУ №5) та "Дельфіни" і "Тюлені" (Світловодський коледж).


На початку головний спеціаліст з питань спорту, депутат міської ради Василь Мороз привітав учасників від імені міського голови Юрія Котенка та депутатського корпусу.

Студенти – народ веселий. Тож до змагань поставилися з гумором. Жартували, підтримували одне одного і не забували про те, що потрібно докласти максимум зусиль для перемоги.

Ведучі змагань Інна Шарова та Ірина Мусієнко запропонували учасникам цікаві ігри-випробування "Ловці перлів", "Дельфінчики", "Переправа", "Вибуховий пакет" тощо. Гравці мали на швидкість здолати ту чи іншу перешкоду і завоювати очки для своєї команди. Все підсумовувало компетентне журі, до складу якого ввійшли судді-тренери та інструктори спортивної школи.

Тож по закінченні змагань оголошено переможців: 1 місце здобула команда "Дельфіни" (коледж), 2 місце – "Тюлені" (коледж), 3 місце – "Водолази" (ПТУ№5), 4 місце – "Фізкомпанія" (ПТУ №5).

Від Управління молоді та спорту команди були нагороджені відповідними грамотами.

"В цьому конкурсі немає переможених, – переконаний Василь Мороз, – молодь отримала неабияке задоволення. Багато студентів зізналося, що відвідали басейн вперше. Тож тут є і наша перемога. Перемога в тому, що відволікли юнаків та дівчат від комп'ютерів, телевізорів і подарували їм гарний настрій, а ще разовий абонемент на відвідування басейну. Сподіваємось, що відчувши насолоду від теплої води взимку, молоді люди віддадуть перевагу здоровому способу життя і матимуть бажання ще й ще раз стрибнути в чашу басейну".

Крім того, Василь Мороз вкотре нагадав, що міський басейн відкритий для всіх мешканців міста. Тож не зволікайте і відвідайте цей куточок насолоди.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top