Вівторок, 23 квітня 2024
Кримінал

На Кіровоградщині за отримання хабара засуджено начальника податкової інспекції

На Кіровоградщині за отримання хабара засуджено начальника податкової інспекціїНачальника Світловодської об'єднаної державної податкової інспекції ДПА в області засуджено до 5 років позбавлення волі за хабарництво. Торік прокуратурою області проти податківця було порушено кримінальну справу за фактом зловживання владою та отримання хабара.
Як повідомили кореспонденту УКРІНФОРМу у прес-службі прокуратури області, у ході досудового слідства встановлено, що згаданий податківець вимагав та одержав від приватного підприємця хабар у сумі 10 тисяч гривень за вжиття податковими органами заходів щодо безпідставного ініціювання питання про визнання підприємства банкрутом та не проведення у зв'язку з цим належних позапланових перевірок.


Вироком Світловодського міськрайонного суду начальника Світловодської ОДПІ засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади в правоохоронних органах на 2 роки. Його позбавлено спеціального звання радника податкової служби 1 рангу. Начальника юридичного відділу цієї ж інспекції засуджено на 2 роки обмеження волі.

Юрій Сердюченко, КІРОВОГРАД.
13 січня 2011 року.

Джерело: https://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=978472

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top