Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Щоб у мороз шкіра не лущилась

Щоб у мороз шкіра не лущиласьЯкщо наші громадяни, рятуючись від раптового різкого похолодання, своє тіло прикрили додатковими кілограмами одягу, то на обличчя светр чи шубу не накинеш...
І що тоді робити аби шкіра на лиці не "зіпсувалася" від зимового дискомфорту?
^ Реклама ^

І дійсно, розпочала косметолог світловодського салону краси "Я" Вікторія Гордієнко, до якої ми звернулися за порадою, шкіра обличчя від подібних різких температурних перепадів страждає чи не найбільше – насамперед, через свою відкритість. За її словами, треба знати, що взимку шкіра нерідко змінює свій тип: жирна стає нормальною, нормальна – сухою... І взагалі, стає більш чутливою. Тому-то й невипадково, чимало з нас – а особливо, жінки – саме взимку відмічають активне лущіння шкіри. Це тому, пояснює пані Вікторія, що за низької температури робота сальних залоз надто уповільнюється. І не лише на вулиці – вологість зменшується і в приміщенні через централізоване (чи автономне) опалення та різні обігрівальні пристрої. Окрім цього, різкий перепад температур може призвести порушення кровообігу в шкіряному покриві і спровокувати купероз – шкірне захворювання, яке позначається на обличчі непривабливими судинними "зірочками".

Не треба забувати, що й деякі засоби умивання мають властивість сушити шкіру, наприклад гелі, будь-яке мило, а особливо – лосьйони із вмістом спирту. Взимку, радить пані Вікторія, варто користуватися очищаючим молочком і гелями на основі термальної води.

"Якщо ваша шкіра відновлюється після змащування зволожуючим кремом – то й нервуватися не слід. Інша річ, коли лущення не зникає й після втирання в неї кількох шарів цього косметичного засобу – варто подумати про візит до косметолога, який порад відновлювальні процедури для шкіри як в межах своєї установи, так і в домашніх умовах", - підсумувала наш консультант.

Віталій Асауленко.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top