Вівторок, 16 квітня 2024
Спорт

Пам'ять про молодого футболіста жива Новина з фото

Пам'ять про молодого футболіста жива

Такого ж пізньоосіннього дня два роки тому у Світловодську проходила футбольна гра між Світловодцями та гостями з Кременчука. Серед спортсменів кременчуцької збірної не можна було не помітити молодого, завзятого гравця Максима Пашаєва... Та, на жаль, це була його остання в житті гра. За декілька днів по тому сталося непоправне: Максим загинув в автомобільній катастрофі. Аби увічнити пам'ять про молодого футболіста, організатори змагань (управління молоді та спорту та працівники спортивної галузі) вирішили щорічно проводити товариську гру.


29 листопада в приміщенні міського спортивного комплексу зібралися друзі та близькі Максима Пашаєва, які грають у вищій Українській прем'єр лізі, футбольна команда "Авангард", спортсмени та громадськість міста. Присутні вшанували пам'ять про молодого футболіста хвилиною мовчання та переглянули архівні слайди.

"Він понад усе любив футбол, – згадують хлопці, які особисто знали Максима, – він для свого віку був надто серйозний та дисциплінований. Ми поважали його думку. Це велика втрата для всіх нас". Але життя триває".


Лунає сигнал, який сповіщає про початок гри. На полі збірна "Авангагду" (м. Світловодськ) та збірна України. З рахунком 5:12 Світловодська команда поступилася гостям.

"В нас немає підстав для розчарувань, – не падає духом тренер "Авангардівців" Сергій Лисицький, – адже ми грали з майстрами високого класу. Це не поразка, а можливість ще раз переглянути свої помилки, попрацювати над технікою та майстерністю. У хлопців є великий потенціал, самовідданість, а значить вони готові боротися".


До речі, син тренера "Авангарду" Віталій Лисицький грав у команді супротивників. А після матчу подарував юним футболістам ДЮСШ №1 комплекти спортивної форми. Від організаторів гості отримали пам'ятні подарунки про Світловодськ.

"Футбол буде розвиватися у нашому місті, – запевнив головний спеціаліст зі спорту, депутат міської ради Василь Мороз, – ми докладемо максимум зусиль, аби "авангардівці" брали участь у змаганнях різних рівнів від міських, обласних до Всеукраїнських".


А, можливо, і до міжнародних.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top