Четвер, 28 березня 2024
Спорт

Кіровоград прийняв велоестафету від Одеси

Кіровоград прийняв велоестафету від ОдесиУчора у Кіровограді на площі імені Кірова відбулася урочиста зустріч учасників Всеукраїнської велоестафети "Спорт для всіх єднає Україну!". Таким чином Кіровоградщина прийняла естафету від Одеської області.
До учасників велоестафети з привітанням звернувся начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Колодяжний. Він подякував спортсменам за їх внесок у справу популяризації серед населення спорту та здорового способу життя і побажав їм досягти значних спортивних результатів.


Мета акції, яка стартувала вже вшосте – привернення уваги громадськості до проблем безпеки велосипедистів, а також створення сприятливих умов для здорового, активного способу життя та відпочинку людей. Захід, який триватиме до 11 вересня, проходить під гаслом "Із задоволенням за кермом!".

Велоестафета охоплює усі без виключення обласні центри України, проходить повз 80 великих міст. Загальний кілометраж маршруту складає 4500 км. Естафета прямує трьома напрямками, які умовно отримали назви "Західний маршрут", "Південний маршрут" та "Східний маршрут".

Учасники "Південного маршруту", у якому беруть участь велосипедисти Кіровоградщини (представники ФСТ "Колос", "Україна" та "Динамо") стартували 1 вересня у Севастополі. На території нашої області етап велоестафети проходитиме через Добровеличківський, Новоукраїнський і Кіровоградський райони, Кіровоград та Олександрівський район.

Усі три напрямки велоестафети зустрічаються у Києві 11 вересня – у День фізичної культури і спорту. Саме у цей день команди встановлять прапори своїх областей на головній площі країни – Майдані Незалежності.

Прес-служба ОДА

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top