Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

У Кременчуцькому районі відпочинок дачників закінчився вбивством

У Кременчуцькому районі відпочинок дачників закінчився вбивством4 вересня до чергової частини Кременчуцького РВ УМВС по телефону надійшло повідомлення про те, що в дачному кооперативі, поблизу с. Михайленки, на ділянці 63-річного Дмитра, мешканця м. Кременчука, виявлено труп 69-річного кременчужанина, Олександра.
На трупі виявлені тілесні ушкодження у вигляді садин обличчя, височної та лобної області голови.
^ Реклама ^

При виїзді на місце пригоди слідчо-оперативної групи були встановлені всі обставини смерті Олександра. Як з’ясувалось, 4 вересня, близько 17 години Олександр завітав у гості до свого сусіда по дачним ділянкам, Дмитра, який в той день зі своєю дружиною перебували на дачі. Коли дружина пішла на грядки, чоловіки сіли за стіл та почали випивати. Під час вживання спиртних напоїв між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. В ході цієї бійки Дмитро заподіяв Олександру тілесні ушкодження, які призвели до смерті останнього.

Коли непритомного Олександра побачила дружина Дмитра, вона відразу викликала швидку допомогу, але як з’ясувалось згодом, було вже пізно. В ході розтину трупу було встановлено , що смерть настала від механічної асфікції внаслідок здавлення органів шиї. Як пояснив Дмитро, вбивати він не хотів, взагалі не пам’ятає, як це все трапилося, бо горілки вони випили забагато. Та ця обставина ніяк не пом’якшує скоєне Дмитром, а навпаки, обтяжує покарання.

На даний час Дмитро затриманий, проти нього порушено кримінальну справу за ст. 115 ч 1 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Всі імена змінені.

Андрій Федорненко,
спеціаліст по зв’язкам з громадськістю Кременчуцького РВ УМВС
mia.pl.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top