Субота, 20 квітня 2024
Кіровоградщина

У 60% перевірених Кіровоградською СЕС супермаркетів виявлено порушення

У 60% перевірених Кіровоградською СЕС супермаркетів виявлено порушенняПорушення, більшість яких стосувалися роботи власних кулінарних цехів, де для виготовлення різних страв використовували продукти з вичерпним терміном реалізації встановлено фахівцями Кіровоградської обласної санітарно-епідеміологічної служби у 60% перевірених супермаркетів.
Про це під час наради з питань виконання положень Меморандуму порозуміння між облдержадміністрацією, виробниками продовольчих товарів та мережевою торгівлею повідомив головний санітарний лікар області Федір Чорний.


За його словами, інші порушення стосувалися порушення термінів проходження медоглядів, умов зберігання та розфасовки продукції.

Начальник управління у справах захисту прав споживачів в області Юрій Арбатов повідомив під час наради, що за результатами перевірок 329 магазинів, у 316 випадках виявлено порушення, а це 96%. Зокрема, із 23 підприємств роздрібної торгівлі-учасників підписання Меморандуму у всіх виявлено порушення різного характеру: порушення термінів вжитку, відсутність супровідних документів тощо.

kirovograd.proua.com

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top