Вівторок, 16 квітня 2024
Влада

Рівень довіри до голови Кіровоградської ОДА становить понад 25%

Рівень довіри до голови Кіровоградської ОДА становить понад 25%Про це під час апаратної наради в ОДА повідомив кандидат соціологічних наук, керівник Центрально-української соціологічної лабораторії прикладних досліджень Едуард Клюєнко, передає кореспондент "Кіровоград.proUA.com".
Едуард Клюєнко зазначив, що з огляду на його досвід минулих досліджень цей показник є найбільшим порівняно із рівнем довіри до попередників нинішнього голови адміністрації.


Водночас він відзначив і значний відсоток тих опитаних респондентів, які не змогли визначитися із відповіддю на інше питання — щодо загальної, емоційної оцінки діяльності голови ОДА. Варіант "важко відповісти" обрали 64,1%, "швидше позитивно" — 17,5%, "цілком позитивно" — 12,4%.
"Позитивна оцінка діяльності на рівні більше 30% і великий відсоток тих, хто не визначився щодо неї, свідчать про великий кредити довіри до Сергія Ларіна", — зауважив Едуард Клюєнко.

Нагадаємо, Transition Democracy Fund (Великобританія) в результаті своїх соціологічних досліджень заявляв про 3-відсотковий рівень довіри до голови Кіровоградської ОДА. Згодом керівник Центрально-української соціологічної лабораторії прикладних досліджень Едуард Клюєнко піддав сумніву результати цих досліджень.

"Кіровоград.proUA.com"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top