П’ятниця, 29 березня 2024
Надзвичайні пригоди

З вогнем слід бути надзвичайно обережними. Тим більше у таку спеку

З вогнем слід бути надзвичайно обережними. Тим більше у таку спекуГоловне управління МНС України в Кіровоградській області звертається до світловодців та мешканців Світловодського району з проханням бути якомога обережнішими з вогнем під час відпочинку у лісі, і не лише під час відпочинку. Лісові пожежі не лише загрожують матеріальними збитками: в будь-який момент вогонь може перекинутись на розташовані поряд будівлі, транспортні засоби, завдати значної шкоди довкіллю.
З початку серпня співробітники місцевої пожежно-рятувальної служби 14 разів виїздили на невеликі загоряння сухостою, але, повідомив начальник Світловодського РВ ГУМНС в Кіровоградській області Ярослав Любецький, великих пожеж не стається лише через відносно безвітряну погоду. Але розслаблятися не варто, і слід бути максимально обережними у поводженні з вогнем.


До речі одна машина пожежно-рятувальної служби з екіпажем наразі працює у Дніпропетровській області, де вогонь дістався 3-кілометрової зони м. Дніпропетровська. Боротьба з вогнем там триває шість днів поспіль.

У разі виникнення надзвичайної події телефонуйте за номером "101".

Тетяна ЗИМА.
Фото: tsn.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top