П’ятниця, 19 квітня 2024
Освіта

Дошкільна освіта є обов’язковою

Дошкільна освіта є обов’язковоюУ зв’язку із внесенням змін до Закону України "Про дошкільну освіту" в частині забезпечення обов'язковості здобуття дошкільної освіти дітьми п'ятирічного віку, управління освіти звертається до родин, в яких зростають діти п’ятирічного віку.
В місті функціонує 15 дошкільних навчальних закладів, які забезпечують здобуття дітьми дошкільного віку дошкільної освіти. На рівні держави забезпечується реалізація права кожної дитини п’ятирічного віку на доступність і безоплатність дошкільної освіти, повноцінний фізичний, інтелектуальний, моральний, естетичний і соціальний її розвиток, формування передумов навчальної діяльності.


«Обов'язкове здобуття освіти дітьми старшого дошкільного віку дасть можливість підготувати дітей до шкільної освіти, краще адаптуватися до умов перебування в колективі і психологічно підготувати дітей до майбутнього навчання в школах», — наголошує Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник.

Шановні батьки!
Для виконання законодавчих вимог про обов'язковість дошкільної освіти вашою дитиною, яка має п'ятирічний вік і не відвідує дошкільний навчальний заклад, прохання звертатися до управління освіти, що знаходиться за адресою: вул. Леніна, 4, III поверх, кім. №43.

Приймальні дні: середа, п'ятниця з 8.00 до 12.00.
Телефон для довідок: 2-87-86.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top