Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кіровоградщина

За період роботи телефонної "гарячої лінії голови обласної державної адміністрації" від мешканців області надійшло 102 звернення

За період роботи телефонної "гарячої лінії голови обласної державної адміністрації" від мешканців області надійшло 102 зверненняПро це повідомила у інтерв'ю представникам мас-медіа керівник проекту, радник голови облдержадміністрації з питань роботи із зверненнями громадян Ліра Ільченко.
Вона сказала, що зазначений проект створено за ініціативи голови облдержадміністрації Сергія Ларіна і затверджений відповідним розпорядженням. Питання про започаткування такого проекту постало, у першу чергу, через невисокий рівень довіри громадян до влади в контексті вирішення порушених ними у зверненнях питань, а також, як один із способів боротьби із корупцією та бюрократією.
^ Реклама ^

Як зазначила Ліра Ільченко, телефонна лінія створена передусім для оперативної допомоги громадянам у вирішенні нагальних питань, для надання консультативно-інформаційної допомоги, оскільки трапляються випадки, коли жителі мають проблему і не знають куди потрібно звернутися, щоб її вирішити, а також з метою моніторингу роботи місцевих органів виконавчої влади, управлінь, відомств, організацій у напрямку реалізації проблемних питань, з якими до них звертаються громадяни.

За короткий час функціонування "гарячої лінії", яка розпочала діяти з 12 липня поточного року, від жителів Кіровоградщини надійшло 102 звернення. Роботу телефонної лінії забезпечують чотири спеціалісти.

Ліра Ільченко зазначила, що кожне звернення, яке надходить на "гарячу лінію", і його вирішення знаходиться на особистому контролі голови облдержадміністрації Сергія Ларіна.

Керівник проекту Ліра Ільченко повідомила, що на "гарячу лінію губернатора" можна телефонувати з понеділка по п'ятницю, з 9.00 до 18.00, без перерви на обід, за телефоном 0800500238.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top