П’ятниця, 19 квітня 2024
Люди Культура

Анастасія Петрова – переможниця третього етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Анастасія Петрова – переможниця третього етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчостіНаприкінці січня у приміщенні Кіровоградської дитячої художньої школи відбувся третій етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості серед вихованців художніх шкіл та шкіл мистецтв області. На конкурсі було представлено близько 100 робіт, виконаних у різних художніх техніках.
Місто Світловодськ представляла учениця Дитячої школи мистецтв Петрова Анастасія (викладач Віктор Товкайло) з роботою «Ой, несе мене річенька у фантастичному човні» Настя стала переможицею у номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво». Її скульптурна композиція виконана з глини в оригінальному колористичному рішенні. Настя поєднала фольклорний мотив з високим рівнем виконання мініатюрності форм.


Журі конкурсу очолив голова спілки художників Кіровограда А.М.Надєждін. До складу журі увійшли художники Кіровограда, провідні викладачі художніх шкіл області. Заступник начальника обласного управління культури та директор Кіровоградської художньої школи ім. Осмьоркіна особисто відзначили композицію Н.Петрової, подякували за ідею твору та за майстерність виконання.

Робота Анастасії Петрової (учениці школи мистецтв) буде представляти Кіровоградську область на заключному турі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості у м.Києві.

Ірина ЖЕЖЕЛЬ,
викладач фортепіанного відділу школи мистецтв.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top