Субота, 20 квітня 2024
Свято Спорт Фоторепортаж

Гімнастичний килим у подарунок

Гімнастичний килим у подарунокВже більше року на базі ДЮСШ №2 існує відділення художньої гімнастики – головний спеціаліст з питань спорту Василь Мороз запросив опікуватися маленькими мешканками Світловодська, які хотіли займатися цим видом спорту, майстра спорту Анну Кондрашову. І сьогодні у неї вже більше 50 вихованок віком від 3 до 12 років.
А 19-го грудня в день світлого свята св. Миколая Василь Іванович, за особистої підтримки секретаря міськради Геннадія Френкеля, стримав свою головну обіцянку – подарувати дівчаткам від управління молоді та спорту виконкому справжній гімнастичний килим розміром 12х12 метрів. З нагоди цієї події маленькі гімнастки влаштували для гостей справжнє спортивне свято і продемонстрували безліч показових номерів, переповнених спортивною грацією.


– Наразі ми повинні докласти максимальних зусиль, – говорить В.Мороз, – щоб цей вид спорту із розряду початкового перейшов до одного із провідних. Впевнений, що дівчатка подарують нам не одну нагороду у майбутньому. І новий килим стане для цього суттєвим підґрунтям. Дякую за допомогу всім, хто допоміг втілитися цій заповітній мрії дівчаток, зокрема депутатам міськради О.Печеному та С.Миську, директору заводу "Адсорбент" С.Близнюку.

Гімнастичний килим у подарунок

Гімнастичний килим у подарунок

Гімнастичний килим у подарунок

Гімнастичний килим у подарунок

Гімнастичний килим у подарунок

Микола ШВЕРНЕНКО,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top