П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск Надзвичайні пригоди

В Світловодському районі цигарка та горілка погубили одразу трьох

Наприкінці жовтня на пункт зв’язку Світловодського райвідділу МВС надійшло повідомлення, що в селі Глинськ Світловодського району сталася пожежа, під час якої загинули троє чоловіків. Зі слів матері одного з них, Олександра, напередодні близько опівночі син зайшов до неї, аби взяти випивку та закуску, бо збирався на застілля до своїх товаришів – братів Сергія та Віталія. Відчуваючи недобре, вона вмовляла сина не йти, та він не послухав. Наступного дня мати двох братів, що жила у тому ж селі, прийшла їх провідати, і знайшла тіла усіх трьох. Добряче випивши, чоловіки позасинали, і незагашена цигарка зробила свою чорну справу. Як відомо, у таких випадках небезпечна не стільки сама пожежа, скільки чадний дим від тліючих постільних речей та одягу, який вбиває своїх жертв поступово і невідворотньо.


Лише у жовтні поточного року на Кіровоградщині необережність при палінні забрала життя восьми людей, всього ж з цієї причини сталося півтора десятка пожеж. 3 початку року в м. Світловодську та Світловодському районі загинуло 6 людей.

Курити чи ні – особиста справа кожного. Та невже дотримання елементарних правил пожежної безпеки при курінні – надто висока ціна за власне життя? І чи згоден курець через особисту недбалість нести відповідальність за майно та життя своєї родини чи сусідів? Не лягати відпочивати з цигаркою, гасити недопалок у попільничці, а не кидати його будь-де – це насправді так легко та просто життєво необхідно.

Служба порятунку.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top