Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Майстри зі Світловодська

Майстри зі Світловодська
На фото зліва направо: С.Смоляник, В.Мороз, С.Веселовський
З 3-го по 5-е жовтня у місті Тернопіль проходив Кубок України з пауерліфтингу, на якому кожен регіон нашої країни було представлено найкращими "важковиками". Змагання традиційно складалися із трьох вправ: присідання, станова тяга та жим лежачи.
^ Реклама ^

З великим відривом у своїх вагових та вікових категоріях перемогли представники світловодської школи важкої атлетики, вихованці клубу "Русичі" (керівник МС Олександр Трефільєв) Станіслав Смоляник, який виконав норматив Майстра спорту України, та МС України Сергій Веселовський, який в свою чергу виконав норматив Майстра спорту міжнародного класу. Наші "русичі" отримали заслужені нагороди та відповідні посвідчення про клас своєї майстерності.

Наразі Станіслав Смоляник розпочав підготовку до Чемпіонату Європи з важкої атлетики, який має відбутися на Україні навесні наступного року.

"Ми пишаємося тим, що, вирішивши фінансові питання, пов’язані із перебуванням наших спортсменів на цих змаганнях, – говорить головний спеціаліст з питань спорту Василь Мороз, – допомогли місту отримати такі високі "дивіденди" від спорту. Надалі ми будемо продовжувати популяризувати та підтримувати цей вид спорту і впевнені, що клуб "Русичі" виховає для нашого міста ще не одного чемпіона".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top