П’ятниця, 19 квітня 2024
Здоров'я

ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ – ПАЛАТА ПІД КЛЮЧ

Нещодавно терапевтичне відділення ЦРЛ отримало у подарунок сучасну відремонтовану палату від ОДЕБП. І ось, напередодні Дня Незалежності, ще один приємний подарунок…
До дня Незалежності України лікарня, і місто в цілому, отримали подарунок від ЗАТ «Світловодський завод «Спецзалізобетон»


Розповідає технічний директор ЗАТ «Спецзалізобетон» Володимир Халинбаджах:

– Ідея створення такої палати виникла давно, адже працівники нашого заводу звичайні люди і досить часто користуються послугами нашої лікарні та цього відділення зокрема. Ініціатором виступив генеральний директор нашого підприємства Ігор Островський. Це мала бути палата, в якій створено всі необхідні умови перебування, зручності тощо.

Отримавши дозвіл адміністрації лікарні, ми повністю відремонтували палату, зробивши євроремонт, обладнали новими ліжками, телевізором, холодильником. Одним словом, створили належні умови для того, щоб пацієнти мали змогу лікувати своє здоров’я, не відволікаючись на побутові незручності.

Ще ми маємо намір поставити у палаті кондиціонер та облаштувати неподалік санвузол із водонагрівачем, душовою кабіною та туалетом.

Ну, і так вже сталося, що саме мені випала доля першому перевірити умови лікування в цій палаті. Інспекцією залишився задоволений.

За словами завідуюча терапевтичним відділенням лікарні Людмили Крохмалюк, в цій палаті з поліпшеними умовами перебування лікуватимуться звичайні пацієнти відділення, але пріоритет, звичайно, буде надано саме працівникам «Спецзалізобетону».

– Це дуже приємний подарунок. І я сподіваюся, що ініціатива цих підприємств буде підтримана і на нашу проблему зі станом палат відділення відгукнуться директори інших підприємств, адже світловодці заслуговують на лікування у гідних умовах.

Микола ШВЕРНЕНКО.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top