Четвер, 28 березня 2024
Светловодск Тарифы

Вартість води знову міняється

Вартість води знову міняєтьсяЧерез 30 днів після оприлюднення відповідного документу, у дію будуть введені нові тарифи на послуги водоканалу.
Коли це станеться, громадяни міста платитимуть за водопостачання 2 грн. 13 коп., за водовідведення – 3 грн. 45 коп. (разом 5 грн. 58 коп.). За це проголосували на останньому засіданні виконкому його члени.
Спеціаліст міськвиконкому В. Письменний повідомив присутнім, що ціни перевірено відповідною інспекцією і зауважень не надійшло.
Представники громади вважають, що вода має коштувати менше. Керівник же водоканалу переконана – це не останнє подорожчання, і якби не всі ті кроки, що здешевлюють воду (встановлення нового більш економічного обладнання тощо), її ціна вже давно б піднялася. І не на скільки, на скільки піднімається сьогодні.
Члени виконкому зауважили, що «...у Кіровограді вода дорожча і надходить до помешкань людей за графіком. Нас таке не влаштовує. А подорожчання – воно природне: назвіть хоч один товар, продукт чи послугу, яка останнім часом не подорожчала».



З 6 до 22 поливати не можна!
За таке рішення проголосували члени виконавчого комітету. Доповідач з питання «Про економне використання питної води» нагадала, що різке підвищенням температури призвело до різкого збільшення використання питної води саме на полив присадибних ділянок населення.
Отож, з 6.00 до 22.00 полив присадибних ділянок, городів, газонів, садів та тротуарів з допомогою шлангів та поливних каналів заборонений! КП «Світловодський міський водоканал» має право не лише виявляти факти порушення зазначених вимог, а й відключати порушників від водопровідної мережі.

Тетяна ЗИМА

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top