Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Події

Шістнадцять років: питання без відповіді

Шістнадцять років: питання без відповіді14 лютого рідні, колеги, представники влади, громадськості, освітяни традиційно зібралися на розі будинку по вулиці Леніна біля меморіальної дошки Вадиму Бойку – журналісту, депутату Верховної ради України, трагічно загиблому за невідомих обставин шістнадцять років тому.
Підтверджуючи те, що Вадим став невід’ємною частиною історії нашого міста і держави в цілому, до присутніх звернулася керівник апарату Світловодської міської ради Ольга Литвиненко, згадавши про величезну роботу молодого журналіста у «Гарті», про починання його, як народного обранця. Працівник школи, в якій навчався Вадим, розповіла про сильні риси характеру свого учня і про те, що вже у школі він був сильною, впевненою у власних силах, непересічною особою.
^ Реклама ^

Наприкінці урочистого зібрання батько Вадима Леонід Бойко подякував присутнім за увагу до цієї сумної події та представникам влади – за постійну підтримку.

Шістнадцять років: питання без відповіді Шістнадцять років: питання без відповіді Шістнадцять років: питання без відповіді Шістнадцять років: питання без відповіді
Шістнадцять років: питання без відповіді Шістнадцять років: питання без відповіді Шістнадцять років: питання без відповіді Шістнадцять років: питання без відповіді Шістнадцять років: питання без відповіді

Микола ШВЕРНЕНКО,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top