Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Події

"Браво" зіркам "Хвилини слави"!

"Браво" зіркам "Хвилини слави"!27 січня діти та дорослі поспішали до міського Палацу культури на гала-концерт переможців у дитячій та дорослій номінаціях (по п’ять у кожній) проекту «Хвилина слави».
Концерт нікого не залишив байдужим. Кожний виступ кращих виконавців проекту, а також художніх колективів мистецьких закладів міста глядачі зустрічали гучними оплесками, вигуками «Браво!». І це була заслужена нагорода, адже майже два місяці світловодці щовихідних насолоджувалися піснями, танцями, музикою, художнім словом.
^ Реклама ^

Члени журі ретельно відбирали кращих виконавців, хоча це було, ой, як нелегко. Не забували похвалити, порадити і розрадити тих, хто залишав проект. Ведучі також переживали за конкурсантів, щоразу просили глядачів підтримувати виконавців. Глядачі охоче це робили: оплесками, вигуками радості, яскравими плакатами. Тобто, всі стали учасниками проекту. І трохи було сумно, що вже гала-концерт, а після цього – прощання (сподіваємося, не надовго) з улюбленими виконавцями.

Гала-концерт завершився велично і урочисто. На сцену вийшли фіналісти проекту, всебічно обдаровані особистості. Вони отримали Подяки за підписом секретаря міської ради Геннадія Френкеля, цінні подарунки від заводу «Скло».

У дитячій номінації нагороди отримали: чудове вокальне тріо з Власівки – учениці ЗОШ №8 Аня Беслик, Ксенія Король, Яна Кривопляс; Василь Левченко – майстерний виконавець гуморесок, семикласник ЗОШ №10; Аня Петрова – учениця НВК №4 та школи мистецтв (викладач по класу фортепіано Ірина Темнова); Марина Полудень та Стефан Христенко – неперевершені виконавці бальних танців, семикласники НВК №4 (вихованці Володимира та Ірини Шабаліних).

У дорослій номінації нагороди отримали: Ольга Біляєва, пісні у її виконанні полонили серця багатьох уболівальників; Андрій Негрій – чудовий виконавець ліричних пісень, який сам пише музику та пісні; Ірина та Валерія Кінчадзе – сімейний танцювальний дует, який вкладає у свої танці експресію та глибокий філософський зміст. Євгенія Гончар і Олексій Новіков – майстерні та професійні танцюристи, вихованці спортивного танцювального клубу «Алегро» (керівник Наталя Новікова).

І ось – хвилюючий момент. За підсумками голосування найбільше прихильників виявилося у наймолодшої учасниці дитячої номінації проекту Карини Касяненко.

У дорослій номінації пальму першості здобув танцювальний дует Геннадій Капкан – Наталя Ковальська.
Секретар міської ради Геннадій Френкель під урочисті звуки фанфар вручив сертифікат на 1000 гривень Карині Касяненко, на 2000 гривень – Геннадію Капкану та Наталі Ковальській.

Проект «Хвилина слави» здійснювався за підтримки секретаря міської ради Геннадія Френкеля. Він сердечно подякував усім членам оргкомітету проекту – представникам центру дитячої та юнацької творчості та міського Палацу культури, працівникам МПК, викладачам і вихователям Світловодського ЦДЮТ, школи мистецтв, дитячої музичної школи, центру підліткових клубів смт. Власівки, конкурсантам, їхнім батькам, глядачам.

Повітряні кульки, конфетті, феєрверк стали заключним акордом яскравого і незабутнього проекту «Хвилина слави». Глядачі та учасники проекту довго і гучно аплодували.

Директор Світловодського ЦДЮТ Володимир Шабалін на запитання, як подальші плани у культурно-мистецькому житті нашого міста, повідомив:

– 1 березня плануємо розпочати ще один цікавий проект – «Зірки кумирів».

Отже, до зустрічі з новими зірками!

Вікторія АРХИПОВА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).
https://svetlovodsk.com.ua/gallery/categories.php?cat_id=21

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top