Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Объявления

Відкритий лист вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР

Відкритий лист вкладникам Ощадбанку колишнього СРСРДержавний Ощадний банк України приступив до створення інформаційно-аналітичної системи "Реєстр вкладників заощаджень громадян". Цей реєстр створюється на вимогу Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України".
Нагадуємо, що для проведення швидкої ідентифікації вкладники повинні звернутися до установ Ощадбанку за місцем знаходження вкладу.
^ Реклама ^

При собі необхідно мати такі документи:
– паспорт громадянина України та ксерокопії сторінок паспорта, які містять прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, серію та номер паспорта, дату видачі та найменування органу, що його видав, відмітку про місце реєстрації, відмітку про право здійснювати платежі без ідентифікаційного номера (за наявності);
– довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та її ксерокопію (довідка не надається у випадку наявності в паспорті відмітки про право здійснювати платежі без ідентифікаційного номера);
– ощадні книжки за вкладами Ощадбанку колишнього СРСР;
– цінні папери (облігації Державної цільової безпроцентної позики 1990 року, облігації Державної внутрішньої виграшної позики 1982 року, державні казначейські зобов’язання СРСР, сертифікати Ощадного банку СРСР).

Як повідомлялося раніше, з 8 січня в Ощадбанку розпочала роботу “гаряча телефонна лінія” для інформаційної підтримки вкладників Ощадбанку колишнього СРСР. Відтепер консультації з питань компенсаційних виплат громадяни України можуть отримати за телефоном 8-800-501-34-10 (усі дзвінки у межах території України безкоштовні). Лінія працюватиме у робочі дні з понеділка по четвер з 9.00 до 18.00 та в п’ятницю з 9.00 до 16.45.
Крім цього, надаємо телефон регіонального Обласного управління Ощадбанку м.Кіровограда, за якими вкладники Ощадбанку колишнього СРСР можуть поставити будь-які запитання стосовно компенсаційних виплат – 8 (0522) 35-84-54.

Також звертаємо увагу на те, що з проблем якості обслуговування в установах банку, а також для оперативного вирішення інших питань вкладники можуть безпосередньо звертатися до голови правління Ощадбанку Анатолія Івановича Гулея за тел. 8 (044) 289-22-32 у робочі дні з 8.00 до 10.00.

Прес-служба Ощадбанку
https://www.oschadnybank.com/

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top