Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск

Голову не відірвало

Голову не відірвалоУ Світловодську залізничний переїзд, що на греблі, знов нагадав про себе ще одним жахливим ДТП. Щоправда, трагедія сталася не на центральному переїзді на Власівку, а на тому, що ближче до Кременчуцької ГЕС... Все розпочалося, як завжди, з чуток. Переповідаючи про те, що сталося минулого четверга на переїзді, всезнаючі бабці додавали моторошну деталь, мовляв, водієві від удару відірвало голову. Начисто!
^ Реклама ^


Ні, повідомили нам згодом у Світловодському ДАІ, голова водія залишилась на тулубі, втім, як і голова його пасажирки. Насправді ж сталося таке: 25 жовтня, близько сьомої ранку на нерегульований переїзд з боку дач виїхало авто марки ВАЗ-2105, за кермом якого перебував 50-річний Д, крім нього у салоні знаходилася 36-річна пасажирка К., накрапав дощ і, як припускають даішники, водій, через запотілі вікна, не зміг розрізнити сигнальні вогні потяга - він сприйняв їх за світло від фар авт, що рухалися уздовж греблі. Ще він не зупинився, як того вимагає знак „Стоп” перед переїздом. Це і стало його фатальною помилкою – кількасоттонний локомотив, який тяг чотири порожні вантажні вагони вдарив автівку своєю страшенною силою. Від чого її було відкинуто з колії щонайменше на 20 метрів. Водій загинув на місці, а його супутницю було доправлено до реанімації Світловодської ЦРЛ. Стан її залишається тяжким.

За останні 5 місяців це вже друге ДТП зі смертельними наслідками на даному залізничному перегоні – у червні, на власівському переїзді аналогічна трагедія сталася з автівкою Пежо-407. Тоді, у результаті зіткнення з потягом, загинули чоловік та дружина 1972 та 1974 років народження.

Ян ДРОБОВИК

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top