Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск

Запрошуємо вас на громадські слухання!

Запрошуємо вас на громадські слухання!ШАНОВНІ СВІТЛОВОДЦІ!
30 жовтня о 15. 00 у приміщенні міського Палацу культури відбудуться громадські слухання, під час яких КП «Світловодський міський водоканал» і СП ТОВ «Світловодськпобут» запропонують на ваш розгляд стратегічні плани дій, якими підприємства керуватимуться у своїй роботі найближчі шість років.
^ Реклама ^


У стратегічних планах відображено технічний та фінансовий стан комунальних підприємств, визначено напрями розвитку з урахуванням пріоритетних проблем та потреб споживачів, окреслено першочергові проекти та заходи.

Стратегічні плани розроблено у рамках проекту розповсюдження досвіду реформування сфери комунальних послуг, у якому Світловодськ бере участь з березня 2007 р. Крім фахівців підприємств, у розробці плану брали участь консультанти Проекту – спеціалісти Всеукраїнської благодійної організації «Інститут місцевого розвитку» та члени Дорадчого комітету, створеного у нашому місті з метою налагодження відносин партнерства та взаєморозуміння між усіма зацікавленими сторонами: міською владою, комунальними підприємствами та громадськістю.

Стратегічні плани дій підприємств винесено на громадське обговорення з тим, щоб кожен громадянин міг ознайомтися з ним, скласти свою думку щодо передбачених у них заходів та висловити свої зауваження і пропозиції.

Шановні мешканці, вашій увазі пропонуються ключові аспекти плану дій КП Світловодський міський водоканал» та СП ТОВ «Світловодськпобут», що друкуються на вкладці газети.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top