Субота, 20 квітня 2024
Светловодск

Є кошти на ліквідацію підтоплення Світловодська!

Є кошти на ліквідацію підтоплення Світловодська!Позачергову 23-ю сесію міськради двадцять третього скликання секретар міської ради Геннадій Френкель провів просто блискавично. Адже депутати голосували одностайно, бо уточнення міського бюджету на 2007 рік стосувалося питання важливого і наболілого: проведення першочергових заходів з ліквідації наслідків підтоплення території Світловодська (Табурище) поверхневими водами.


Заступник міського голови Роман Петров повідомив, що на першочергові заходи потрібно 2 млн. 400 тис. гривень. Цю суму і заявила міська влада, коли подавала документи у Міністерство з надзвичайних ситуацій, але останнє на всю Кіровоградську область виділило лише 170 тисяч гривень. Цю ж суму, транзитом, віддають Світловодську, але за умови, згідно з постановою Кабміну, левової частки співфінансування – 58 % – а це 231 тис. 900 грн.

"Не взяти участь у спів-фінансуванні – означає поставити під загрозу вирішення цього питання", – наголосив Роман В’ячеславович. Для співфінансування необхідну суму знайшли, частково знявши кошти, виділені на реконструцію тепломережі та котельні №3. Кошти у ці два об’єкти, на паритетних началах, вкладе фірма "Політрейд", співзасновник СП ТОВ "Світловодськпобут".

Всі 29 депутатів одностайно проголосували за це виважене рішення.

Вже вчора питання розглядалося у Міністерстві фінансів. Тож, оперативність міської влади і депутатів, сподіваємося, дасть очікувані результати.

Вікторія АРХИПОВА,
Микола ШВЕРНЕНКО (фото).

Є кошти на ліквідацію підтоплення Світловодська!

Є кошти на ліквідацію підтоплення Світловодська!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top