Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск

Найдорожче для кожного свято

У середині травня, коли земля розквітає і небо стає особливо глибоким, ми святкуємо найлагідніше родинне свято – День матері.
Скільки б доріг не пролягло у житті, одна все одно повертатиме до рідного порогу, де на нас чекають незрадлива посмішка та безмежно щирий погляд.
Немає нічого святішого на землі, ніж матір. Тож 13 травня у зеленому театрі міського парку культури та дозвілля проходила святкова програма, під час якої з вітальним словом до матерів звернувся секретар міської ради Геннадій Френкель, а вихованці Центру дитячо - юнацької творчості подарували їм свою любов, повагу і уміння.
^ Реклама ^

До Дня матері та Всесвітнього дня сім’ї грамотами управління молоді та спорту Світловодської міської ради були нагороджені багатодітні матері нашого міста, які виховують чотирьох та більше дітей. Це Анна Данилова, Марина Салабутіна, Світлана Махненко, Лариса Москаленко. Також грамотою управління та подякою Кабінету Міністрів України була відзначена Лілія Слободяник (її родина на фото праворуч), мати – вихователь дитячого будинку сімейного типу, у якому виховується 7 дітей.

15 травня у своїх стінах вихованці дитячої школи мистецтв радо вітали жінок - опікунів, які виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. До родинного затишного свята долучилася громадська організація “Спілка жінок “Надія”.

Теплі слова та квіти були цими днями найкращим подарунком жінкам міста до свят.

Тетяна УСТЬЯНЦЕВА.
в.о. начальника управління
молоді та спорту,

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top