П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск

ПОСТУП УСППР

Симптоматично, що своє останнє у 2006 році засідання Світловодське відділення УСППР провело на заводі „Спецзалізобетон” – він, за темпами свого розвитку, має чи не найкращі показники серед підприємств міста...



На минулому тижні туди прибуло 30 керівників-виробничників, які входять у правління цієї, доволі впливової у місті громадської організації. Важливість форуму засвідчили своєю присутністю також і в.о. міського голови Геннадій Френкель та начальник світловодської ОДПІ Василь Попенко. Отримавши задоволення від екскурсії по підприємству, а також по Заводу адсорбентів, що розташувався на території ЗСЗБ, гості відправились до актової зали... У своїй звітній доповіді президент МВ УСППР Михайло Бур’янський розповів про той шлях, що пройшла ця організація у 2006 році. Наразі вона нараховує 54 колективних і 30 індивідуальних членів – на три більше, ніж у 2005 році. Головним здобутком, за словами пана Бур’янського, є, безумовно, благодійницька діяльність міського відділення на теренах Світловодська – жодне соціально корисне будівництво не обходиться без активної допомоги та підтримки УСППР. Так лише на ремонт Палацу спорту та пологового відділення підприємствами–членами УСППР у минулому році було виділено додаткових коштів та надано будівельних послуг на суму у понад 400 тисяч гривень. І благоустрій міста не лишається поза увагою УСППР - стараннями організації, готуючись до зустрічі Нового року, з території міста було зібрано і вивезено близько сотні вантажівок сміття.

Не обійшов доповідач проблем та перспектив розвитку у Світловодську малого і середнього бізнесу – добрими словами згадувався Ігор Шаповал, який очолює світловодський Центр підтримки підприємництва. Центр у минулому році мав вагомі здобутки у якості, такого собі, інкубатору, де громадяни, які вирішили долучитися до власного бізнесу, набували у Центрі необхідних знань і навичок щодо започаткування і розвитку власної справи.

Завершуючи доповідь, Михайло Бур’янський окреслив плани діяльності УСППР у 2007 році. Головним позитивним чинником правління вбачає у залученні іноземних інвестицій до міста. Як приклад, наводився сусідній Кременчук, де, завдячуючи тамтешній Асоціації, Кременчук доволі часто відвідують представники іноземних амбасад. І тоді вони, зачаровані промисловим потенціалом, стають своєрідними лоббі Кременчука серед своїх бізнесових кіл. А Світловодськ – чим гірший?

Пилип ЗАКАРЛЮКА

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top