П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск

За одну ніч у Табурищі вкрали аж три "Москвича". Але й сищики — не промах

Ніч з 26 на 27 серпня у Світловодську була позначена „спалахом” крадіжок авт окремо взятої марки в окремо взятому мікрорайоні – три „москвича” було угнано тієї ночі у Табурищі. За словами одного із сищиків на місці пригоди – схоже на діяльність, так званого, організованого злочинного угрупування. Для правоохоронців це виклик, зазначив він. І вони його прийняли...



Як згодом повідомив заступник начальника міськрайвідділу ВС Андрій Баркар, наступного ж дня, завдяки оперативно-слідчим заходам „москвичики” відшукалися неподалік – в лісі поряд з АТП №13507. Причому один, після того, як злодюги його розібрали на запчастини, був начисто згорілий. А інші два стояли „не займані”. Не інакше, як авта поступово розбираються, вирішили слідчі, влаштовуючи засідку. Професійна інтуїція їх не підкачала – невдовзі у хащі з’явилося трійко молодиків. З усього було видно – не за грибочками вони тут вештаються. І тільки-но вони стали курочити наступний свій трофей, як міліційне кільце довкола зловмисників замкнулось...Двох від несподіванки заціпило, але третій виявився запеклим спритником і, знайшовши „шпарину” в облозі, втік.

Затриманими виявились неповнолітніми пацанами. Якщо провину їхню буде доведено - затримання їхнього спільника – не за горами, підсумував Андрій Баркар.

Віталій АСАУЛЕНКО

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top