П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск

ДТП. Ледь стовпом коляску не розчавило.

Дорожньо-транспортна пригода з розряду неординарних сталася у неділю на центральній вулиці Світловодська - Лєніна - поряд з центральним вузлом зв'язку. Як нам повідомили у місцевому ДАІ, це сталося близько 13.10. Водій японського "Хюндай" Ч., 1970 р.н., не впорався з керуванням, в'їхав на пішохідний тротуар і врізався в електричний стовп. Останній удару не витримав і впав.


...Не пощастило цього дня 66-річній Б. - вона опинилася акурат під цим злощасним стовпом. У результаті жінку з серйозними тілесними ушкодженнями доправлено до реанімації Світловодської ЦРЛ. Водій же, вину якого має встановити слідство, говорять даішники, через те, що спрацювала "подушка безпеки", отримав лишень кілька подряпин.
...Поряд з пенсіонеркою у цей момент знаходилася ще й сімейна пара з немовлям у колясці. Падаючий стовп неодмінно мав зачепити і її, та глава сімейства зреагував миттєво - буквально в останній момент висмикнув коляску з під страшного удару...
Дещо відмінними від цих даних виглядають свідчення безпосереднього учасника, а точніше - постраждалого унаслідок цього ДТП Ігоря Дикого, якого ми розшукали згодом. Це саме він, як говорилось вище, врятував своє дитя у колясці. Насправді, наголошує Ігор, цей Ч. так скажено гнав свою японську "бляшанку" вздовж парка відпочинку, що аж дерева гнулись обабіч від вітру. “Шумахер” виявився з нього хріновий - авто зачепило бордюр, що розділяє Лєнінську після парка. А бордюр цей "відкинув" вже некеровану машину управо... "Аж тут я бачу, як авто летить прямо на нас, - говорить Ігор. - В останній момент я смикнув коляску на себе. Та авто, все одно, її зачепило...". Далі, продовжує він, все відбувалося як в уповільненій зйомці: з коляски, що боляче стукнула по ногах, вилітає його двомісячне немовля, робить оберт у повітрі і падає... Добре, що не на асфальт - на земляний газон. Опісля коляски "тачка" нарешті врізалась в останню перепону - бетонний стовп. "Зробивши" добре діло, стовп не витримав потужного удару - впав. А поряд й була та немолода жінка...
Напевне, говорить Ігор, було би набагато гірше, якби дитя впало на тверде асфальтове покриття. А от пенсіонерці Б. геть не поталанило - наразі наш респондент не може чітко сказати, унаслідок чого вона зазнала тяжких травм і поранень - чи то від авта, чи то від стовпа, а може - від першого й другого разом. Що ж стосується "гончака" Ч. то він, підсумував Ігор, з хвилин пять покрутився на місці скоєного, а потім кудись чкурнув.

НаУм ОБУХ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top