Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск

"Болеро" – 10 років!

21 травня керівник та учасники зразкового хореографічного колективу "Болеро" влаштували для своїх шанувальників, гостей справжнє свято! Це й не дивно, адже привід для цього був більш ніж вагомий – перший ювілей.
Ці 10 років не були легкими, адже тривав період становлення, наполегливої праці, постійного пошуку. Велике прагнення дітей долучитися до прекрасного мистецтва, віра у свої сили зробили свою справу: сьогодні шоу–балет живе, процвітає, удосконалюється. "Рівно 10 років тому я переступила поріг ЗОШ №7 і набрала маленьких дітей, які пізніше принесли славу колективу "Болеро", – говорить хореографічного колективу Ганна Скляренко. – Свою концертну програму ми відкриваємо нашим улюбленим вальсом "Перше побачення", бо саме тут, на цій сцені, і відбулося перше побачення "Болеро" зі сценою. Саме зі стін цієї школи для нас почав свій шлях чудовий світ танцю…"
^ Реклама ^

Сьогодні "Болеро" – активний учасник всіх міських концертів та заходів, а ще він призер Всеукраїнського фестивалю "Все цветы" (2002 рік, м. Кіровоград), дипломант Всеукраїнського благодійного фестивалю "Чорноморські ігри" (2003 рік, м. Скадовськ), лауреат ІІ ступеня Всеукраїнського фестивалю–конкурсу класичного, бального та естрадного танцю (2005 рік, м. Дніпропетровськ) і призер Міжрегіонального відкритого фестивалю–конкурсу хореографічного мистецтва (2006 рік, м. Кривий Ріг). 90 дітей пов'язали своє життя з цим прекрасним мистецтвом і, певно, уже не уявляють, як це воно – жити без репетицій, концертів, костюмів, аплодисментів, хвилюючих моментів виходу на сцену…
Цього дня присутні приймали іменинників надзвичайно тепло: кожен виступ, кожен вихід артистів супроводжувався шаленими оплесками. Вразила кількість та різноплановість постановок, їхнє доволі таки професійне виконання, вдало підібране музичне оформлення, різнобарв'я костюмів.
А скільки привітань, побажань, приємних слів пролунало на адресу керівника "Болеро", його учасників та їхніх батьків! Напевно, у їхньому творчому житті були і не дуже приємні моменти, були розчарування, труднощі, але свято їх ще більше поріднило та зблизило. "За цей час ми стали однією великою родиною”, – говорить Ганна Олександрівна, потопаючи у подарованих квітах.
Розчулили до сліз спогади про колишнього директора ЦДЮТ, нині покійну Ірину Привалову, та присвячений її пам’яті танок…
Директор ЦДЮТ Володимир Шабалін, вітаючи ювілярів, зауважив, що цей рік надзвичайно багатий на ювілеї: "Ритму" – 30 років, "Відлунню" – 25, "Болеро" – 10. Вони – наймолодші, але їх знають і за межами області, і за межами країни. А яка ще нагорода потрібна артисту!
Насамкінець на іменинників чекав сюрприз: два величезні торти та святковий феєрверк! Свято вдалося на славу, заради таких хвилин варто жити, працювати…
Вікторія ВОЛОДИМИРСЬКА.

Болеро – 10 років!
Болеро – 10 років!
Болеро – 10 років!
Болеро – 10 років!
Болеро – 10 років!
Болеро – 10 років!
Болеро – 10 років!
Болеро – 10 років!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top