Четвер, 28 березня 2024
Светловодск

ЧИ ЗВИЧАЙНЕ БОСЯЦТВО?

Напружена робота останніх днів змусила працівників робочого офісу кандидата на посаду міського голови Світловодська Павла Солодова допізна затриматися на роботі. Горіло світло в обох кімнатах. Аж тут, говорить один з працівників - Олександр Дзядок, два потужні удари по вікнах струснули околиці, аж собаки на "Світанку" загавкали. "Я відкидаю тлумачення цього як звичайне босятство - діяв не один нападник, бо удари по вікнах були синхронні. На тлі стрімкого набуття популярності серед городян нашого кандидата Павла Солодова, вважаю, що це була спроба його конкурентів залякати та деморалізувати групу підтримки і самого кандидата. Та ганебні дії посіпак та їхніх "ляльководів" мети не досягли. Ми, все одно, переможемо!", - підсумував пан Олександр.


А трішки раніше - з 16 на 17 березня, у вікно номеру готелю "Дружба" (Олександрія), у якому проживає член гуманітарної місії Всеукраїнської організації "Наша Україна" Юрій Тиртишний невідомий кинув пляшку з легкозаймистою рідиною, повідомлено на прес-конференції в обласному штабі блоку "Наша Україна".
У результаті у кімнаті сталася пожежа. Її удалося вчасно локалізувати і Юрій Тиртишний серйозно не постраждав.  Як зазначили в обласному штабі блоку "Наша Україна", Юрій Тиртишний протягом останніх 2-х місяців працює в місті над подоланням наслідків аварії системи теплопостачання. Зокрема, він займався розподілом котлів автономного опалення й ремонтних робіт із відновлення мережі теплозабезпечення населення. Крім того, пан Тиртишний детально вивчав причини аварії й займався пошуками винних.
Представники блоку вважають, що саме із цією діяльністю пов'язаний підпал готельного його готельного помешкання.

Лев ГАДЮКІН.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top