П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск

Витівки Купідона

Напередодні 14 лютого, дня святого Валентина, управління молоді та спорту і ТРК "Веселка"організували спільний проект "Стріли Купідона", адже цього дня  хотілося чогось яскравого і незвичайного; хотілося,  щоб світловодські юнаки та дівчата не лише із заздрістю дивилися на столичні програми "Все для тебе" чи "За гроші", а й самі могли взяти участь у своєму місцевому проекті.


alt
alt
Тому абсолютно безкоштовно 13 лютого у Світловодському технікумі радіоелектронного приладобудування і в професійно - технічному училищі №5 на тлі символічного червоного серця кожен бажаючий міг привітати свою половинку і висловити найкращі побажання. Усі вони 14 лютого пролунали в ефірі ТРК "Веселка". Учасники, чиї привітання були визнані найкращими, під час фіналу отримали призи із символікою свята - сердечками, стрілами, квітами.
Кожен, хто висловив свої побажання, автоматично міг взяти участь у грі "Знайди свою половинку". 12 юнаків і 12 дівчат витягли половинки сердець зі спеціальною позначкою. Але одна половинка серця без другої існувати не може. Тому їм було запропоновано відшукати і зустріти свою половинку на площі міста під час фіналу акції.
Ми до останнього хвилювалися - чи знайдуть один одного половинки сердець. І фінал був дійсно романтичним: усі 12 сердець з'єдналися! Шляхом голосування аплодисментами були визначені 5 найкращих пар, які увечері 14 лютого змогли відсвяткувати своє знайомство у ресторані "Камелот", - це був іще один сюрприз акції.
Свято вдалося. Але воно може тривати цілий рік - говоріть слова кохання один одному щодня. І тоді кожен день буде святом. Купідон здатен ще й не на такі витівки.
Тетяна Устьянцева.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top